2410281905 Κούμα 40, Λάρισα athankrim@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Κριμνιώτη Αθανασία | Λογιστικό Γραφείο Λάρισα


Είναι γεγονός ότι οι πολύπλοκες διαδικασίες που προκύπτουν από τις φορολογικές και εργατικές υποχρεώσεις καθιστούν αναγκαία την υποστήριξη των επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους που μπορούν να προτείνουν λύσεις που ανταποκρίνονται στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά.


Στο γραφείο μας, θα βρείτε μία έμπειρη και καλά ενημερωμένη ομάδα που μπορεί να σας συμβουλέψει για την εξέλιξη και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας με βάση τις σύγχρονες λογιστικές εφαρμογές.

Με επίκεντρο το συμφέρον των πελατών μας, στηρίζουμε και καθοδηγούμε τις επιχειρήσεις έχοντας ως στόχο τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η ομαλή και κερδοφόρος πορεία της επιχείρησής σας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών και δράσεων που περιλαμβάνουν:
  Μηχανογράφηση λογιστηρίων
  Οργάνωση και εποπτεία λογιστηρίων
  Τήρηση απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων
  Λογιστική υποστήριξη αγροτικών επιχειρήσεων
  Παρακολούθηση πορείας της επιχείρησης
  Κατάρτιση ισολογισμών και οικονομικών καταστάσεων
  Υπηρεσίες μισθοδοσίας
  Εργατικά ασφαλιστικά θέματα
  Φορολογικές δηλώσεις
  Φόρος ακινήτων 
  Φοροτεχνική υποστήριξη εταιρειών
  Αντιμετώπιση φορολογικών ελέγχων
  Φορολογικός σχεδιασμός/προγραμματισμός
  Σύσταση και λύση εταιρειών
 

 
Η οργάνωση της επιχείρησης σας, η παρακολούθηση των οικονομικών της και ο έλεγχος των αποτελεσμάτων της είναι μέσα στις βασικές αρχές με τις οποίες εκτελούμε τα επαγγελματικά μας καθήκοντα.

Είμαστε στο πλευρό σας όχι μόνο για τη λογιστική και φορολογική κάλυψη της επιχείρησης σας αλλά και για την προστασία της από κινδύνους. Εμπιστευτείτε μας και δώστε μία ώθηση στα οικονομικά της επιχείρησής σας, αυξάνοντας την αποδοτικότητά σας και ενισχύοντας τα έσοδα και τα κέρδη σας.
 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το  γραφείο μας στην Λάρισα ή  επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα σας απασχολεί, και εμείς σας  εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.