2410281905 Κούμα 40, Λάρισα athankrim@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
 

ΚΡΙΜΝΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Λογιστικό Γραφείο Λάρισα

Στο γραφείο μας θα βρείτε την έμπειρη ομάδα που χρειάζεστε για την διεκπεραίωση κάθε είδους λογιστικών και φορολογικών  υποθέσεων που σας απασχολούν.

Η ομάδα μας, με διαρκή ενημέρωση πάνω σε θέματα του χώρου, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, μικρών, μεσαίων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων σε θέματα λογιστικά, φορολογικά, εργατικά, αλλά και σε θέματα οργάνωσης επιχειρήσεων.
 

 
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ:
 

Η παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών για λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα σε ιδιώτες  και επαγγελματίες.
Η ανάπτυξη του φορολογικού σας πλάνου σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες σας.
Η δική σας προστασία ή/και της επιχείρησής σας από κινδύνους.
 

 
Στο γραφείο μας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας, φροντίζοντας πάντα να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις σε κάθε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα που σας απασχολεί, με επαγγελματισμό και ταχύτητα. Ταυτόχρονα, μεριμνούμε για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγησή σας ώστε να μην βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι.

Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια. Αρχές που αποτελούν τα θεμέλια της κάθε συνεργασίας μας και είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται ιδιώτες και επαγγελματίες από όλη την Λάρισα.
 
Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίζουμε έναν - έναν προσωπικά, για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε εξειδικευμένα και στοχευμένα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες σας.
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το  γραφείο μας στην Λάρισα ή  επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα σας απασχολεί, και εμείς σας  εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.